Bestilling av utstyr til prøvetaking

Nå kan du bestille prøvetakingsutstyr direkte fra vår hjemmeside. Vi leverer utstyr og konserveringsløsninger for ulike prøvetakingsbehov innen diagnostikk og genomikk.

En laboratorieingeniør viser frem noe av prøvetakingsutstyret som kan bestilles fra Blue Analytics.
Yvonne Strømsnes er en av våre ansatte som sender ut prøvetakingsutstyr og tar i mot vevsprøver til analyse hos Blue Analytics.

For å sikre at våre kunder får ønsket prøvetakingsutstyr til riktig tid, kan dette bestilles ved å fylle ut skjemaet på vår hjemmeside. Bestillingsskjemaet finner du her: https://www.blueanalytics.no/bestilling-av-analyser/

Veiledning for prøvetaking

Riktig prøvetaking er svært viktig for å sikre god prøvekvalitet og representative prøvesvar. Feilaktig prøvetaking kan føre til forurensning av prøvene, som kan gi uriktige resultater eller nødvendigneten av å ta nye prøver. Korrekt prøvetaking vil derimot bidra til høy presisjon, mindre variasjon og pålitelige resultater i analysene.

Vi har laget  veiledninger som beskriver prosedyrer for uttak av prøver til ulike analyser. Disse veiledningene kan du lese nedenfor:

Diagnostikk

Genomikk

Hvis du lurer på noe i forbindelse med bruk av utstyr eller prøvetaking, er det bare å ta kontakt med oss (https://www.blueanalytics.no/kontakt-oss/).      

Skroll til toppen